Het digitale kwaliteitssysteem voor zorgorganisaties

Met het eQuse kwaliteitsmanagementsoftware behaal je gemakkelijk een certificering,
zoals de bekende HKZ certificering. Dit is hét bewijs dat uw bedrijf aan bepaalde eisen voldoet.
De specifieke HKZ-normen hebben ISO 9001 als basis en zijn aangevuld met eisen vanuit de branche.

Een digitaal management systeem voor de zorg

Voor een zorginstelling is het belangrijk om de huishoudelijke taken op een rijtje te hebben. Binnen de zorginstelling is het belangrijk om goed ingerichte processen te hebben, en de uitvoering van taken te borgen. Hoe efficiënter dat gebeurt, hoe meer medewerkers zich maximaal kunnen focussen op hun vak. Met eQuse Indicate wordt de digitale omgeving ingebracht om zo de hartslag te faciliteren. 

Alle taken, acties en verbetermaatregelen in het kader van de organisatie worden gekoppeld aan het normenschema dat HKZ, NEN of een ISO auditor hanteert.

Welke HKZ certiceringen ondersteunt eQuse?

Als HKZ partner werken wij nauw samen met de organisatie zodat wij altijd up-to-date zijn over de nieuwe ontwikkelingen. Ook werken wij volgende de HKZ-systematiek. De HKZ kenmerkt zich voor eQuse door meerdere normen en diverse productoplossingen. De meest voorkomende HKZ-normen die gecombineerd worden met het eQuse kwaliteitssysteem zijn:

  • HKZ165:2018 Zorg en Welzijn; HKZ 143 Kleine Organisaties; HKZ 144 (123):2015 (t.b.v. Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuisorganisaties); HKZ 142 2015 (Jeugdzorg); HKZ Ouderenzorg; HKZ 166 Persoonscertificering; HKZ 104:2016 Fysiotherapiepraktijken
Meer over de HKZ normen

Waarom eQuse?

  • Wij bieden dé auditeerbare oplossing tegen lage kosten om kwaliteitsmanagement aantoonbaar en beheersbaar in te richten;
  • Makkelijk te implementeren toepasbaar te maken voor diverse normen
  • Begeleiding om knelpunten weg te nemen en de werkwijze volgens eQuse goed in trainen
  • Makkelijk inpasbaar in je dagelijkse werk

Onze klanten

Wilt u eQuse Indicate ook uitproberen?

Wij willen jou graag laten zien hoe ons webbased managementsysteem eruit ziet. 

Vraag informatie aan