Zelfstandig uw ISO27001 certificering behalen?

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In een tijd waar cyberaanvallen steeds vaker voorkomen is het belangrijk om de beveiliging van uw informatie op orde te hebben. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om de beveiliging van hun informatie volgens de basis van ISO 27001 te structureren. Het eQuse bewezen kwaliteitssysteem helpt u om het ISO 27001 certificaat te behalen en te onderhouden.

Eén gebruiksvriendelijk software systeem met alle handvatten voor ISO 27001 certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor ISO & HKZ certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules, maak snel kennis

Hulpmiddel voor implementatie en onderhoud

Met eQuse Indicate beschikt u over een middel dat helpt bij het implementeren en onderhouden van het ISO 27001 certificaat. Het doel van ons kwaliteitssysteem is om de gebruiker te ondersteunen en bij te dragen aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Dit is onder andere mogelijk door de ruim 20 beschikbare modules waardoor eQuse Indicate inzetbaar is in elke organisatie.

Veel functionaliteiten, veel voordeel

Alle data op één plek bewaren, dat is een van de vele voordelen van eQuse Indicate. Hierdoor zijn de gegevens voor alle betrokkenen gemakkelijk online toegankelijk. Daarnaast is het systeem modulair, schaalbaar en geeft het grip op een correcte naleving van regelgeving en kwaliteitseisen. Ook voor ISO 27001.