Kwaliteitsmanagement software voor MKB

Bedrijven zijn zich steeds vaker bewust van de kwaliteit van producten en diensten.
Midden- en kleinbedrijven zorgen steeds vaker voor een certificering om aan te tonen
dat zij aan de kwaliteit- en klanttevredenheidseisen voldoen. 

Cloud software met eQuse

eQuse is opgebouwd vanuit een natuurlijke overlegstructuur met acties. Kwaliteitsbeheer is niet meer dan je "huishoudelijke taken" op orde hebben. Binnen een organisatie kan dit onder andere bestaan uit het inplannen van onderhoud van machines, maandelijkse overleggen en het borgen van klachten. Hierbij kan ons kwaliteitssysteem kan je onder andere helpen om je te onderscheiden van andere concurrende ondernemingen. Afhankelijk van welke certificering je neemt, zijn er een aantal eisen opgesteld.  

Als een organisatie gecertificeerd is voor ISO 9001 en daarnaast ook andere certificeringen of verschillende QHSE-managementsystemen onderhoudt dan is overzicht en grip essentieel. Met de digitale beheer en analyse mogelijkheden van eQuse kunnen alle elementen van het kwaliteitsbeleid up-to-date gehouden worden. Zo behaal je gemakkelijk de audit en kan er ten aller tijden gefocust worden op de werkzaamheden.

Éen centrale kalender

eQuse staat bekend om de kracht van de organisatie kalender.

De kalender is een totaal overzicht van geplande activiteiten, taken en maatregelen die (periodiek) aandacht nodig hebben in het kader van het kwaliteitsbeleid en het kwaliteitshandboek. Zo weten alle werknemers wat hun taken zijn, welke nog gedaan moeten worden, welke al gedaan zijn en welke taken verlopen zijn. 

Plannen van audits

eQuse leent zich uitermate goed voor organisaties die naast ISO 9001 ook aan normenkaders zoals ISO 14001, ISO 27001 en VCA** willen voldoen. Via het plannen vanuit de audit kan de organisatie een activiteit of taak in één keer meerdere norm paragrafen afvinken. Normeisen overlappen vaak – vanuit één planningsoverzicht kan de organisatie paragrafen van meerdere normeisen afdekken. Daarom is het overzicht bij audits vaak het ideale startpunt.

Onze klanten

Wilt u eQuse Indicate ook uitproberen?

Wij willen jou graag laten zien hoe ons webbased managementsysteem eruit ziet. 

Vraag informatie aan