FAQ

De meest gestelde vragen, direct beantwoord.

Kosten en gebruik

1. Wat kost het eQuse kwaliteitssysteem?

De investering voor een standaard licentie bedraagt slechts €829(ex btw) per jaar. Hiervoor krijgt u toegang tot uw eigen kwaliteitsomgeving, beschikt u over een Up-To-Date kwaliteitssysteem (met alle beschikbare modules) en kunt u tot 25 gebruikersaccounts aanmaken. Tevens bent u verzekerd van alle toekomstige updates (nieuwe functionaliteiten) en kunt u rekenen op de deskundige hulp van onze telefonisch helpdesk. Wij brengen geen implementatiekosten, onderhoudskosten of andere verplichtingen in rekening.

2. Kan ik eQuse direct gebruiken?

Het eQuse kwaliteitssysteem wordt als SAAS(Software as a service) oplossing aangeboden. Dit betekent dat uw ons kwaliteitssysteem via een browser kunt benaderen. Het enige wat u nodig heeft, naast een internetverbinding, is een apparaat met een up-to-date browser. Met eQuse kunt u dus direct aan de slag en heeft overal en altijd toegang tot uw gegevens.

3. Waar worden mijn gegevens opgeslagen? en gebeurt dit veilig?

Bij eQuse staat veiligheid voorop, dit betekent dat wij ook een uitgebreide validatie voeren op ons inlogdomein. Een uitgebreide validatie (of ‘extended validatie’)-certificaat is de meest veilige in zijn soort en is direct herkenbaar aan de groene adresbalk in de browser. Verder worden uw gegevens veilig opgeslagen bij een Nederlandse ISO27001 en NEN7510 gecertificeerde hostingpartij. Backup van het volledige systeem vind elke nacht rond 4 uur plaats. Er is 90 dagen retentie en worden de backups veilig en redundant opgeslagen. U kunt dus zorgeloos gebruik maken van onze applicatie.

Multisite & Groepscertificering

4. Wij hebben meer dan één vestiging om te beheren. Wat zijn de mogelijkheden?

Het eQuse kwaliteitssysteem is een bewezen oplossing voor Multisite en Groepscertificering. Onze software biedt uitgebreide functionaliteit om vanuit één centrale locatie het kwaliteitssysteem van meerdere vestigingen te onderhouden. Lees meer over de mogelijkheden op onze Multisite pagina.

5. Wat kost een Multisite kwaliteitssysteem?

De kosten voor een Multisite kwaliteitssysteem worden bepaald door het aantal deelnemende vestigingen. Afhankelijk van het aantal vestigingen komt u in aanmerking voor een staffelkorting en kunnen wij een inschatting maken van de investering. Laat u vrijblijvend informeren door onze Partner Account manager.

Kennis & Ontwikkeling

6. Kan ik zonder begeleiding het kwaliteitssysteem inzetten om een certificering te behalen?

Het kwaliteitssysteem is zo ontworpen dat de gebruiker actief ondersteund wordt bij het behalen en onderhouden van (kwaliteits)certificeringen. Zo kunt u dus zelfstandig, op uw eigen tempo, een kwaliteitssysteem ontwikkelen dat voldoet aan de eisen en richtlijnen van (ISO)certificeringen .

7. Waar kan ik terecht voor inhoudelijke begeleiding?

eQuse beschikt over een breed netwerk aan deskundige partners. Deze kunnen u uitstekend helpen bij het inrichten van een beproefd kwaliteitssysteem. Neemt u voor het doorspreken van de mogelijkheden of vragen gerust contact met ons op.

8. Bestaat er een handleiding van het kwaliteitssysteem waar ik meer informatie kan vinden?

Het eQuse klantportaal fungeert als digitale handleiding voor nieuwe en doorgewinterde eQuse gebruikers. Hier vindt u een ruim aanbod met verhelderende artikelen over het gebruik van onze software. Als gebruiker van ons kwaliteitssysteem kunt u tevens gebruik maken van onze telefonisch helpdesk. Komt u er zelf niet uit? Neemt u dan gerust contact op met onze technisch helpdesk.