Éen systeem voor al jouw certificeringen

Met eQuse Indicate stroomlijn je jouw managementcyclus en staan alle relevante documenten,
processen en formulieren in een webbased applicatie.

De hartslag en huishoudelijke taken

eQuse Indicate is het digitale kwaliteitsmanagementsysteem dat de hartslag van uw organisatie ondersteunt, de samenwerking versterkt en meer tevreden klanten en medewerkers oplevert.

De hartslag is het belangrijkste onderdeel van jouw organisatie. De hartslag van de organisatie is de periodiek, vaak een analyse, overleg of meting, waarmee een organisatie op basis van ervaringen, ontwikkelingen en cijfers grip houdt op het systeem en waar nodig is bijstuurt. De huishoudelijke taken vormen samen de hartslag van de organisatie. Deze taken worden allemaal opgenomen in eQuse Indicate zodat werknemers zich maximaal kunnen focussen op hun werk.

Voorbeelden van de huishoudelijke taken binnen de organisatie zijn: het overleg en taken, terugkerende acties en taken, klachten en meldingen, vinklijsten en formulieren. 

 

Overleg & Taken

Teams komen bij elk periodiek overleg een aantal terugkerende huishoudelijke taken tegen, zoals:

  • Plannen van het periodieke overleg
  • Opstellen van terugkerende agenda
  • Bespreken, updaten en aanvullen van de actielijst
  • Nieuwe acties op persoonlijke to-do lijst zetten
  • Notulen opslaan in de kalender

Dit zijn typische taken die kunnen leiden tot onoverzichtelijke verzamelingen als ze worden bijgehouden in verschillende Word en Excel bestanden. eQuse Indicate biedt hiervoor de oplossing. Binnen de modules activiteiten, verbeteren en kalender kunnen de zaken opgeslagen worden.

Schaalbaar groeimodel

Door "klein te beginnen" is het mogelijk om in korte tijd een management cyclus en kwaliteitssyteem in een organisatie te starten en aan de gang te houden. Eenmaal onderweg met het eQuse Indicate kan het geheel steeds een stukje uitgebreider en verfijnder gemaakt worden door meerdere modules en functionaliteiten te benutten en te omarmen. 

Meerdere vestigingen aansturen

Door middel van een paraplustructuur is het mogelijk om meerdere vestigingen (accounts) centraal te beheren. Binnen het account van een vestiging ontstaat dan een mix van centrale en vestiging specifieke onderdelen.

eQuse Versie 5 komt eraan!

Inmiddels zijn wij ook begonnen met het ontwikkelen van versie 5 van het kwaliteitsmanagementsysteem. Zo willen wij het samenwerken binnen organisaties nog efficiënter maken. Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.