Software voor verbetermaatregelen

Hoe maak je werk van een goede concurrentiepositie? Door succesvol te verbeteren. Het is belangrijk dat deze verbeteringen worden vastgelegd. In het webbased kwaliteitsmanagementsysteem eQuse Indicate doe jij dat snel en eenvoudig met de module Verbeteren.

De module

De wereld verandert, continue verbetering is noodzakelijk. Denk aan het digitaliseren van facturen, slimme communicatiemogelijkheden en flexibele werkplekken. Het is belangrijk dat u deze verbeteringen vastlegt en blijft monitoren. In de module Verbeteren plaatst u de verbetermaatregelen op de kalender. U heeft dus overal en altijd een duidelijk overzicht van de status van elke verbetermaatregel.

Gedelegeerde verantwoordelijkheid

In de module Verbeteren koppelt u verbetermaatregelen aan medewerkers. Zo verdeelt u het werk. Iedereen kan dus bijdragen aan het verbeteren van de organisatie. Aan een verbetermaatregel kunt u aanvullende bestanden koppelen. Medewerkers kunnen opmerkingen plaatsen en zo hun feedback geven op een verbetermaatregel. Na afronding wordt het resultaat opgenomen in de verbetermaatregel. Ook wordt de maatregel verwijderd van de kalender. 

Ook succesvol verbeteren met eQuse? Neem vrijblijvend contact met ons op.