De monitoring tool voor de automotive sector

Met eQuse en de partners behaalt uw organisatie in een korte doorlooptijd een certificatie.
Door middel van de multi-site oplossing is eQuse Indicate ook in te richten voor keten-organisaties.
Éen systeem voor al jouw certificeringen.

Formulemanagement voor de automotive sector

Het aansturen van een groep vestigingen op veel locaties is een lastige uitdaging. Hoe weet elke vestiging wat er verwacht wordt? Hoe krijg je veranderende regelgeving op het gebied van werkplekveiligheid zo snel mogelijk op alle vestigingen geborgd? Hoe zorg je dat de drempel om dingen digitaal vast te leggen voor medewerkers zo laag mogelijk blijft? Hoe houdt je overzicht op conformiteit van uiteenlopende soorten kwaliteitscertificeringen?

Allemaal vragen waar eQuse samen met haar partners inmiddels eenduidig antwoord op kunnen geven. Eén centraal kwaliteitsmanagementsysteem, ingericht door specialisten, laagdrempelig in gebruik en koppelbaar met verschillende bekende systemen zoals Solera Dw pro/Audawatch. Dat is dé oplossing voor formulemanagement.

Hieronder leest u meer over de werkwijzen die eQuse biedt.

Aansluiten bij onze partner

De combinatie van het eQuse Indicate platform met de kennis en ervaring van onze partner in de automotive sector, Auditci, is een bewezen oplossing. Zo ondersteunen en beheren we integrale kwaliteitssystemen voor verschillende formules. Uiteraard heeft u zelf de touwtjes in handen als het gaat om de operationele inrichting en strategische richting. Het systeem wordt gebruiksklaar opgeleverd inclusief de nodige trainingen voor de KAM manager(s) en medewerkers.

Contacteer ons over de mogelijkheden

Populaire functies

  • Processen en beleid centraal beheerd met klikbare verwijzingen naar digitale formulieren, bestanden en meer.
  • Klachten en meldingen formulieren waarbij het hoofdkantoor de formulieren beheert, maar de vestigingen zelf de afhandeling verzorgen.
  • Acties en verbeteringen vanuit het hoofdkantoor aan enkele, alle of een select groepje vestigingen opdragen en monitoren. (bijvoorbeeld tekortkomingen uit audits)
  • Koppelingen met andere systemen voor o.a. opleidingen en klanttevredenheid.
  • Terugkerende activiteiten zoals verplichte rapportages of onderhoud plannen voor de vestigingen en de opvolging monitoren.

Waarom eQuse?

  • Eén overzichtelijk kwaliteitssysteem voor alle ISO-, branche- en merkencertificeringen.
  • Klachten en meldingen uit verschillende bronnen (verzekeraars, leasemaatschappijen) via één systeem laten afhandelen door vestigingen.
  • Automatische acties en verbeteringen naar aanleiding van klachten en meldingen.
  • Acties uit interne en externe audits verwerken, monitoren en borgen.
  • Overzichtelijke performancemonitoring en -benchmarking.

Een greep uit onze klanten

Wilt u eQuse Indicate ook uitproberen?

Wij willen jou graag laten zien hoe ons webbased managementsysteem eruit ziet. 

Vraag informatie aan